IV. VKDSZ Ifjúsági Találkozó Siófokon Tagtoborzó program

A Vízügyi Közszolgáltatási Dolgozók Szakszervezeti Szövetségének Ifjúsági Bizottsága az „Érdekérvényesítő képességek, kompetenciák fejlesztése, munkajogi és munkaügyi ismeretek gyarapítása, a szociális párbeszéd erősítése a víziközmű- és fürdőszolgáltatás területén” című TÁMOP pályázat keretén, szeptember 19-20-án Tagtoborzó programot, Ifjúsági Találkozót szervezett Siófokon.

 

 

 

 

 

 

 

A találkozó fő témája a munkahelyi tagtoborzás és az integráció tapasztalatai voltak a víziközmű ágazatban. Az ifjúsági találkozó 2011 óta minden évben megrendezésre kerül. A TÁMOP pályázat keretében lebonyolított tagtoborzó programon idén nagy volt az érdeklődés, az ország különböző pontjairól 16 vízi-közmű társaság képviseltette magát.

 

A rendezvényen a szakmai programok mellett lehetőség nyílt szórakozásra, Gasztro Főző és Sütőversenyre a „Tájjellegű ételek jegyében”, valamint az alábbi sportprogramokra: asztalitenisz, asztali foci, darts, játékos sorverseny.
A rendezvénynek nagy sikere volt a visszajelzések alapján, a résztvevők nagyon jól érezték magukat. Jövőre az V. VKDSZ Ifjúsági Találkozón találkozunk Miskolcon!

 

Deák Tamás
VKDSZ Ifjúsági Bizottság vezetője