http://vkdszsz.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/532689head_1_viz.jpglink
http://vkdszsz.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/613159head_11_viz.jpglink
http://vkdszsz.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/251288head_2_szenny.jpglink
http://vkdszsz.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/237880head_22_szenny.jpglink
http://vkdszsz.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/456960head_3_konf.jpglink
http://vkdszsz.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/947012head_33_konf.jpglink

Üdültetés

Üdülők

Email Nyomtat PDF

Üdülők címe:

Hajdúszoboszló, Jókai sor 20.
Bükkszék, Vörösmarty út 37.

hajduszoboszloi_udulo.jpg bukkszeki_udulo.jpg
Hajdúszoboszlói üdülő Bükkszéki üdülő

 


A VKDSZ 2017. évi hajdúszoboszlói üdülőjének turnusbeosztásai:

letöltés letölthető excel formátumban

Foglalás: e-mailben a Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet. e-mail címen

 

 


Üdültetési szabályzat:

a VKDSZ, 4200 Hajdúszoboszló, Jókai sor 20. alatti társas üdülő 102; 202; 302 számú, saját tulajdonú apartmanokban történő üdülés szabályozásáról

A Hungarospa Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő és Egészségturisztikai Rt. honlapja


Térképek:
Hajdúszodoszló és környéke
Hajdúszoboszló - Jókai sor és környéke

 

1. ALAPELV:

Tagszervezetek jussanak üdülési lehetőséghez:
alanyi jogon,
a VKDSZ Alapszabály szerinti személyi és gazdasági döntésekkor érvényes mandátumok számának figyelembevételével
maradékelv alapján

2. FELADATOK:

A fenti szervezett üdültetéssel kapcsolatos szervezési feladatokat a VKDSZ Intéző Bizottsága végzi.
Az operatív munkát:
kapcsolattartás,
üdülési díjak beszedése, könyvelése,
beutalók egyeztetése elküldése,
üzemeltetéssel kapcsolatos kiadások, költségek teljesítések,
gondnok irányítása
a VKDSZ gazdasági vezetője végzi.

3. A TURNUSOK BEOSZTÁSA:

3.1. A 202. apartmant minden munkahelyi szervezet alanyi jogon veheti igénybe. A következő évi turnusokat sorsolás alapján mindig a megelőző év utolsó választmányi ülésén osztjuk el.

3.2. A további turnusok – 102, 302. apartman –az Alapelv –ben rögzítetteknek megfelelően szintén sorsolás alapján kerülnek elosztásra, a 202. apartman sorsolását követően.

3.3. A fennmaradt turnusokra minden munkahelyi szervezet igényt jelenthet be. Az igények elbírálásáról az VKDSZ Intéző Bizottsága dönt (sorsolás alapján történik).

Minden munkahelyi szervezetnek jogában áll az előre meghatározott térítési díj ismeretében az üdülési lehetőségről lemondani az üdülési férőhelyek sorsolása előtt, és a sorsolást követően 10 nappal.

A sorsolás és az igénybejelentés után fennmaradt turnusokat a VKDSZ más szervezet vagy utazási irodán kersztül értékesítheti.

4. Az üdülő használata

4.1. Az igénylő szervezet 45 nappal az igénybevétel előtt a térítési díjat a VKDSZ bankszámlájára a kiadott számla alapján átutalja, vagy jelzi a lemondást. Ha nem jelzi a lemondást, a turnust igénybevétel nélkül is ki kell fizetni. A VKDSZ magánszemélyektől befizetést üdülési csekkel történő fizetés, vagy közvetlen értékesítés útján fogadhat el. Az üdülési csekk elfogadására a Nemzeti Üdülési Szolgálat KFT rendelkezései az irányadók.

4.2. Az üdülőt kizárólag a VKDSZ által rendszeresített, a gazdasági vezető, vagy a küldő tagszervezet képviselője által hitelesített személy(ek)re szóló beutalóval lehet igénybe venni.

4.3. A beutalót a gondnoknak kell átadni és a nála levő listával kell egyeztetni. Csak a beutalón szereplő személyek és 4.5.-ban rögzített férőhelynek megfelelően vehetik igénybe az apartmanokat.

4.4. A térítési díj nem tartalmazza a Hajdúszoboszlón mindenkor érvényes idegenforgalmi adót, amit a helyszínen az eltöltött éjszakák és a személyek számától függően, bizonylat ellenében a gondnoknál kell kifizetni. Ennek mértékéről a beutalt a beutalón írásbeli tájékoztatót kap.

4.5. Az apartmanokban elhelyezhető személyek száma:
102. apartman (30m2) : 2 felnőtt
202. apartman (35m2): 2 felnőtt + 1 gyermek
302. apartman (35m2): 2 felnőtt + 2 gyermek

További személyek (felnőtt, vagy gyermek) elhelyezésére az apartmanokban nincs lehetőség!

4.6. Turnusok időtartama:
  6 éjszakára szólnak  (csütörtöktől-szerdáig)
Turnus indítás első időpontja: 2005. január 01. szombat
Turnusváltás minden szombaton történik.
Az apartmanokat az üdülés megkezdésekor 14. órától lehet elfoglalni, a üdülés
befejezésekor 10. órakor el kell hagyni.

4.7 A tagszervezetek jogosultak egymás között a turnusokat cserélni. Ezt az igénybevétel megelőző pontjainak betartásával tehetik meg.

A VKDSZ a NEMZETI ÜDÜLÉSI SZOLGÁLAT KFT- nál bejelentett ÜDÜLÉSI CSEKK- elfogadóhely. Az üdülő funkcionális használatának rendjét az apartmanokban kifüggesztett HÁZIREND tartalmazza. Jelen szabályzatot valamennyi tagszervezet köteles szakszervezeti tagjaival megismertetni.


Hirdetés

Email Nyomtat PDF

A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány (MNÜA) a Magyar Köztársaság Kormánya, valamint hat szakszervezeti konföderáció által 1992-ben létrehozott közhasznú tevékenységet ellátó civil szervezet, az üdülési csekk kibocsátója.

A munkáltatók egyre növekvő arányban ismerik fel annak szükségességét, hogy közreműködjenek munkavállalóik, volt munkavállalóik és ezen személyek közeli hozzátartozói pihenésének, üdülésének, kikapcsolódásának elősegítésében. Ezen túlmenően a dinamikus növekedéshez nagymértékben hozzájárult a korszerű on-line megrendelési lehetőség bevezetése is. Az elmúlt évek kedvező változásaként folyamatosan bővül az Üdülési Csekk felhasználhatóságának köre és ezáltal, egyre több belföldi szolgáltató csatlakozhat az Üdülési Csekk rendszerhez. Jelenleg több mint tizenkétezer elfogadóhely várja az üdülési csekk tulajdonosokat különböző szolgáltatásaival. A szolgáltatók sokszínűsége biztosítja, hogy a mintegy kétmillió Üdülési Csekkel rendelkező felhasználó mindegyike találhasson magának, igényének megfelelő szolgáltatást.

Bővebben...

VKDSZ

Cím:
1146 Budapest, Borostyán u. 1/b

Telefon:
(+36-1) 467 0388

Fax:
(+36-1) 467 0387

Vonalban

Jelenleg 2 vendég olvas minket

Kapcsolataink

 

  logo-magyar-furdokultura.jpg