Tagfelvételi kérelem

Kedves Érdeklődő!
 

A VKDSZ a víz-, csatorna-, szennyvíz- fürdő-közszolgáltatás, a környezetvédelem és e tevékenységhez kapcsolódó munkahelyi szervezetek munkavállalóinak önálló, független, demokratikus és nyitott országos érdekképviseleti szövetsége.
A VKDSZ a munkahelyi szakszervezetek érdekvédelmét és -képviseletét koordináló szervezet, melyben meghatározó a VKDSZ-t alkotó munkahelyi szakszervezetek döntési és cselekvési önállósága, az együttműködés önkéntes jellege. Egyenlő fontosságú alapvető értékei: a béke, a szabadság, az igazságosság és a szolidaritás.
A VKDSZ összefogja és segíti a munkahelyi szakszervezetek tevékenységét.
Szövetségi formánk miatt egyéni tagként nem lehet szervezetünkhöz csatlakozni, ezért a jelentkezőknek több lehetőség is a rendelkezésére áll.

 

  • Ha csak egy személy szeretne csatlakozni, akkor meg kell keresnie valamelyik környékbeli szakszervezetünket, ha annak az Alapszabálya megengedi akkor hozzájuk lehet csatlakozni.
  •  

  • Ha a csatlakozni kívánok csoportja legalább tíz fő vagy több, akkor lehetőségük nyílik saját szakszervezetet alakítására.Szakszervezet alakításához információkat találhat a
     
    http://www.liganet.hu/page/202/art/5759/akt/1/html/hogyan-alakitsunk-szakszervezetet.html
  •  

  • Ha csatlakozni kívánók bejegyzett önálló jogi személyiségű szervezet, akkor csatlakozási szándékukat írásban jelezzék a Belépési szándék nyilatkozat kitöltésével és annak eljuttatásával a vkdsz@euroweb.hue-mail címre vagy postai úton a VKDSZ 1146 Budapest Borostyán u. 1/B címre.
  •  

Belépési szándék nyilatkozat
 
Csatlakozási szándék és további kérdés esetén részletes információt kaphat:
 
Ádám Róbert János
VKDSZ ügyvezető
adam.robert.janos@edvrt.hu
06-30-640-1463