Tagkártya

Kedves Kollégák!

Tájékoztatlak benneteket, hogy az EDC tagkártyánk mellet most már lehetőségünk nyílt a MOL Green kártya készítésére is.

A VKDSZ-nek ajánlott MOL Green kártya az alábbiakban különbözik a sima, normál MOL Green kártyától:

Normál MOL Green kártya VKDSZ-nek ajánlott MOL Green kártya
Vevői tankolási kedvezmény 5 Ft/liter dízel és benzin üzemanyagokra kiválasztott 5 törzskúton Vevői tankolási kedvezmény  minden típusú üzemanyagra (prémium termékekre is) 7 Ft/liter a MOL Green kutakon (kb. 350 kút)
Autópályás üzemanyagokra 15 Ft/liter az összes autópályás töltőállomáson Autópályás üzemanyagokra 15 Ft/liter az összes autópályás töltőállomáson
Gépi autómosó program áraiból 10 %/mosás kedvezmény
MOL-LUB által gyártott kenőanyagok 10 %/db
MOL-LUB által gyártott autókemikáliák10 %/db
Kártyahasználat, tranzakciós és éves díj: Díjmentes Kártyahasználat, tranzakciós és éves díj: Díjmentes

Amennyiben  a szakszervezeti tagok vagytok és szeretnétek névre szóló MOL Green kártyát, a mellékelt űrlapot töltsék ki és a helyi szakszervezetetek lássa el igazolásával.

A kitöltött adatlapokat a VKDSZ-hez kell eljuttatni VKDSZ 1146 Budapest Borostyán u. 1/b postacímre vagy a horny.angela@vkdszsz.hu e-mail címre, amit mi eljuttatunk a MOL-hoz.

Green törzskutak azon magyarországi MOL-töltőállomások, ahol a Green Kártya tulajdonosok az engedményt érvényesíteni tudják. A mindenkor érvényes Green törzskút lista megtekinthető a www.mol.hu weboldalon.

 

MOL Green kártyaigénylő űrlap

MOL Green kártya tájékoztató

 

Kedves Szaktársak!

 

Szakszervezeti szövetségünk Választmánya úgy döntött, hogy 2007. január 1-től új tagkártyát vezetett be, mely a szakszervezeti tagok részére kiosztásra került.

A tagkártyát minden évben egy öntapadós matricával érvényesíteni kell.

A szakszervezeti tagkártyához kapcsolódik a kereskedelmi kedvezményeket tartalmazó EDC katalógus is, mely tartalmazza az elfogadó szervezetek listáját.

Az EDC, Magyarország legdinamikusabban fejlődő kombinált törzsvásárlói rendszere, mely 3-50% (átlagosan 11,4%) kedvezményt biztosít az élet minden területén mindazoknak, akik rendelkeznek olyan érvényes – vonalkódot is tartalmazó – kártyával, melyen szerepel az EDC logója.

 

EDC: http://www.edc.hu