Archive For 2015-06-30

Fürdőágazati szakmai program Pöstyénben

By |

Szakszervezeti Szövetségünk 5 fős delegációja az „Érdekérvényesítő képességek, kompetenciák fejlesztése, munkajogi és munkaügyi ismeretek gyarapítása, a szociális párbeszéd erősítése a víziközmű- és fürdőszolgáltatás területén” című TÁMOP pályázat keretében, a Szlovák Egészségügyi Szakszervezeti Szövetséggel egyeztetve 2015. június 29-30.-án fürdőágazati szakmai programon vett részt Pöstyénben.

A szakmai konzultáción megismerkedtünk a pöstyéni gyógyfürdő munkahelyi szakszervezetének tevékenységével, érdekképviseleti munkájával, valamint áttekintettük a helyben kötött kollektív szerződés tartalmi elemeit. A megbeszélésen téma volt a munkáltatóval kialakult kapcsolatrendszer, valamint a bér és foglalkoztatási megállapodással kapcsolatos egyeztetések gyakorlata.

Szlovák házigazdáink a fürdőágazati szakmai program keretében megmutatták a pöstyéni gyógyfürdő és szállodalánc egészségügyi szolgáltatásait.


 

Read more »

2015. június 17.-i munkabiztonsági rendezvény

By |

TISZTELT MUNKAVÉDELMI KOLLÉGÁNK!

 

A VKDSZ Munkabiztonsági Bizottságának szervezésében 2015. június 17-én megrendezett munkabiztonsági rendezvényen elhangzott előadást le lehet tölteni.

 

Letöltés:”A beszállással járó munkák biztonságtechnikai követelményei az ivóvíz, és szennyvíz elvezetés területén”

 

Read more »

Meghívó, területi régiós program

By |


 

Read more »